Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! För att öka dina odds av att sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Övning kan ge en mycket effektiv stress och få en hälsosammare inställning. Om du är i form eller dålig hälsa kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, Försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha vad du slutar att du inte har tillgång till.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, kan du unna dig en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Om du är en inomhusrökare, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Hitta support via forum och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser för att hjälpa människor att sluta röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra vissa tekniker med andra.

För att hjälpa dig att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli ett nummer!

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att avvärja eventuell vikt under kontroll. De endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Tränar utgivare endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du sluta röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera din plan att sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du hamnar i kamp kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra sluta lättare.

Många människor föreslår tuggummi eller suga på hårda godis för att göra detta. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

Sluta inte röka för någon annan än dig själv. Även om detta kan vara bra motivation, måste du göra det verkliga engagemanget att sluta för dig själv. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Många kreativa har upptäckt att ha en detaljerad dagbok kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva sina känslor i en dagbok uppnår samma mål, ångest och stress. Det bästa är att det är gratis.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

När du längtar efter en cigarett, ta en sug i stället. Stacken på suget hjälper till att ockupera handen som du brukar använda för att hålla en cigarett. Candy-delen kommer också att hålla din mun upptagen.

En skicklig akupunktör kan hjälpa till att minska eller eliminera längtan genom att utföra riktade akupunkturtjänster på lämpliga områden. Ackunktur låter läskigt i konceptet; men resultatet är fördelaktigt och smärtan är minimal.

Läs detta för dig själv varje dag. Detta har visat sig vara effektivt för att eliminera rökning från ditt liv.

TIPS! En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyta. Välj ett märke som har en obehaglig smak.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link