Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Forskning har visat att nikotin skadar din hälsa. Ändå har rökare svårt att sluta. Om du är bland massorna kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande . Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

10 minuter

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa till med bearbeta. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka . Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraheringar, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det kommer betydligt bättre chansen att du lyckas sluta röka.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka hård. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

För att försöka sluta röka, undvik alla aktiviteter eller situationer där du tidigare skulle röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Drick kaffe när du kör till jobbet och undvik baren för att minska efterfrågan, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

Genom att implementera flera av de ovanstående tipsen kan du snabbt göra framsteg med ditt mål att sluta röka. Du förtjänar ett tobaksfritt liv! Ta tillfälle som du tycker är fri från detta kraftfulla tillägg. När du slutar röka, är ditt dagliga nöje med en hälsosammare kropp och själ.Source link