Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Att lära dig mer om framgångsrika tekniker för att sluta kommer att göra ditt mål lättare att nå. Det finns många metoder och saker som kan hjälpa dig att sluta röka.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra det här.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Sluta röka

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka . Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept på mediciner för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

Sluta röka

Om ditt mål är att sluta sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Slutligen får du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Det kan verka ganska svårt. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och för att hålla dig borta från cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Det är bäst att undvika situationer och aktiviteter där du vanligtvis skulle tända när du försöker sluta röka. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att ha ditt kaffe på jobbet eller att undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukade vara förknippade med rökning.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Psykologiska cravings kan vara svåra att motstå, men du kommer inte att drabbas av fysisk avstängning.

Rama slutar röka som något du gör för dig själv, snarare än för dig själv. Denna positiva sinnesro håller dina ögon på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att stärka ditt engagemang och hålla dig fokuserad på dina skäl att sluta.

Fysisk aktivitet

För bästa resultat, byt ut din cigarettvanor med en ny träningslek eller fysisk aktivitet. Övning gör att din kropp släpper ut mood-boosting endorfiner, och fysisk aktivitet ger distraktion från dina begär när de slår. Du kan också undvika den typiska viktökning som kommer med den långsammare metabolism som är associerad med att sluta genom att öka träningen.

Rådfråga din läkare om mediciner som du kan använda för att hjälpa dig att sluta. Rökningstopptekniken har utvecklats betydligt under de senaste 10 åren. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Ha en chatt med din läkare om din rökvanor och se vilka tekniker de rekommenderar för att sluta.

Tips! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av de alternativ som är tillgängliga för dig. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link