Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Du måste vara ordentligt motiverad för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns många fördelar med rökstopp. En av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs den här artikeln för att börja ditt försök att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod har bara en 95 procent felaktighet. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortfarande känner att du behöver det cigarett kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När du lägger på något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du är redo.

Motion är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Snäpp till din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i ett stöd grupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning i spåren.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller behandling själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har stillestånd, omger dig själv med trevliga distraktioner, som bra böcker, så du tänker inte på att röka.

TIPS! När du är nära att ge dig in efter dina önskemål om en cigarett, tänk av en fördröjning innan du får lov att unna sig. Vad du än kan göra för att försena rökning kommer att hjälpa, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första rök av den dagen. Du kan röka hälften av en cigarett åt gången för att skära ner på rökning.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar röka och få ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Tips! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Det första steget att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Skriv in listan där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstider.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och framgångar med andra.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Du måste vara beständig i ditt försök att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill lyckas med det. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med den här vanan för gott.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link