Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Träningsrutin

Starta träningsrutinen, eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Tips! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att inhalera begagnad rök.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

TIPS! Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Genom att byta till ett varumärke som du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Du kan sluta idag. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Att sluta röka har omedelbara hälsoeffekter, och börjar minska risken för att utveckla dödliga medicinska tillstånd direkt. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör Det. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan, och äntligen uppnå den framgång du vill.

TIPS! Vissa rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka.Source link