Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Rökning påverkar ditt liv på fler sätt än du kanske inser. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Viktigast, det kan påverka din hälsa väldigt. Om du kan sluta kan du dock stoppa och till och med vända om dessa konsekvenser. Denna artikel ger några värdefulla råd om hur du kan avsluta.

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Sluta röka

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge en nikotinbytebehandling ett försök. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Nikotiners ersättningsprodukt

Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar rökning. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Nu när du har läst tipsen från den här artikeln, förhoppningsvis känner du dig mer säker på att du slutar sluta röka vanan. Välj en av dessa tips för att prova idag.Source link