Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Att sluta röka är ingen lätt uppgift, även för den järnvilja. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. För att avlägsna dig från den känslomässiga kopplingen av rökning och sluta vanan en gång för alla, ta råd från följande tips för att komma igång.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på en viss dag.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Klipp tillbaka på rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Tips! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt är verkligen. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.Source link