Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


De flesta som röker vill verkligen sluta, men känner sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. Den beprövade rådgivningen i den här artikeln kommer att komma igång på vägen till att vara rökfri.

Deep Trance

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte tyckas vara tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. till dig med din plan, kan de ge dig den motivation du behöver.Detta kan vara det tryck du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Motion är en lång väg att minska stressen som uppstår vid nikotinuttag. Om du inte är en mycket aktiv person, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Älskade Ones

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom . Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kanske upptäcker att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att såra andra med andrahandsrök.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökningslicetter. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Ta bort alla askor och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Skapa en mantra av de viktigaste orsakerna du måste sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett utmärkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och mot positivitet.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp och till och med kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta sig till strävan innan du räknar ut hur du kommer att gå om att göra det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade rätt tankesätt, eller de gav sig helt enkelt för fort.

Om du är frestad att börja igen kan du få din lista ut och använda för att motivera dig själv.

Djup andning

Djup andning kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Detta ger dig en minut att fokusera och kom ihåg varför du slutade i första hand. Det kan också hjälpa till med att få mer syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och när som helst.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör.

Många som slutar röka bär hårt godis eller tuggummi med dem. Andra får snabb lindring från elektriska cigaretter.

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. De flesta som slutar röka, återvänder till vana inom några månader från att börja försöka sluta. Det kan vara otroligt frestande att få en cigarett om du är stressad eller trött. Se till att du förstår de olika saker som utlöser din önskan att röka.

Byt ut din rökning vana med övningar. När du befriar dig från toxinerna märker du skillnaden! När du stärker din kropp genom träning, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

Tips! Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Planera att ge dig några belöningar över tiden när du slutar röka. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna konkreta fördel av att undvika rökning kan motivera dig att följa ett rökfritt liv.

Att sluta röka är en av de svåraste sakerna du någonsin kommer att göra. Det är dock inte att säga att det är omöjligt. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Det är en stor hjälp att få information och några idéer för att hjälpa dig. Genom att använda tipsen i artikeln som du bara läst, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.

Tips! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link