Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål från det faktum att få människor vet hur man gör det framgångsrikt. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Att byta saker upp lite, till exempel att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. Även de människor som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande erfarenhet för att hjälpa dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kanske upptäcker att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta är en process.

Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Du hittar dina motivationer och har all anledning att sluta omedelbart.

Sluta röka

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Det finns många olika sätt att eliminera din rökning vana inklusive nikotin ersättning terapier och föreskrivna läkemedel. Din läkare är din bästa resurs för att hitta ett läkemedel som hjälper dig att sluta röka.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.