Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Läs den här artikeln för att lära dig hur du avslutar din rökning vana för alltid.

Delay Tactic

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Se till att du äter bra. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.Source link