Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Rökning kan få stor inverkan på din livskvalitet. Det påverkar inte bara hur du luktar och känner, det påverkar också ditt utseende och kläder. De mer stora nackdelarna är dock de som är för din hälsa. Om du sänker rökning, vänder du om de negativa konsekvenserna. Läs vidare för att lära dig hur du börjar sluta röka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

övningsrutin

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begäret efter en cigarett.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Sluta röka

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.Source link