Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Människor har ofta ädla skäl för att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Så läs dessa tips för att se hur man startar processen att sluta röka. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

10 minuter

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Från och med nu bör du känna sig mer optimistisk, eftersom du har lärt dig att det inte finns något behov av att röka och du kan njuta av en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärt dig i den här artikeln.Source link