Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Det kan vara svårt för många att sluta röka, även om de vet om problemen som orsakas av nikotinberoende. Om du själv har kämpat för att sluta röka, kan den här artikeln hjälpa till. Applicera de tips som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista gör det här.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Sluta röka

Genomförandet av flera av de ovanstående tipsen kan hjälpa dig att göra snabba framsteg med ditt mål att sluta röka. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.Source link