Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Du måste vara motiverad för att framgångsrikt kunna övervinna din rökning. Det finns många fördelar när du slutar röka. En av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Denna metod har bara en 95 procent framgångsrik takt. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Även om du tar den cigaretten, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Alla har sina mål. Det är viktigt att hitta vad som fungerar för dig och dina bästa alternativ är. Att skapa din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, överväga nikotinbytebehandling.

Nikotinutbyte

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytebehandling kan hjälpa till att minska dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, journation eller bokmassage på regelbundet schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig i dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara sluta röka. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Försök bara sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara bra att jämföra vissa tekniker med andra.

Planera för att hantera eventuella stressfulla händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

TIPS! Se till att du äter bra. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig incitament och hjälp med motivation.

Rökning kan ha tidigare gett dig att göra i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna till att du bestämde dig för att sluta röka. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett värdefullt sätt att fokusera din uppmärksamhet bort från tillbakadragande och positivitet.

Använd mening när det gäller att äta. Du ska inte försöka att dieten medan du slutar röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Detta material kommer att ge dig bra information om. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link