Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Därför bör du läsa de tips som anges i följande artikel så att du kan bevittna hur du slutar röka så snart som möjligt. Du måste då tillämpa allt du lär dig i ditt dagliga liv för att sluta för livet.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan hjälpa dig att fokusera på din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första som så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka eller försöka att dricka ett glas vatten innan du röker.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa . Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir enklare för dig att kontrollera dina begär.

10 minuter

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Fördröja rökstoppet i tio minuter, upptag din tid klokt.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Slutligen frigöra dig från grepp om din rökberoende kommer att öppna ditt liv till en lycklig och hälsosam framtid. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link