Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Det kan vara svårt att räkna ut exakt hur man slutar röka när det finns så mycket tryck och inflytande att behålla det. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Den här artikeln kan hjälpa!

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Undvik att gå på kallt kalkon.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan vara knuffen i rätt riktning du behöver sluta röka.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Kom ihåg att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Om du känner till en annan person som försöker sluta röka, dela den här informationen med dem!Source link