Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig rabatter om du slutar. Så, varför har du inte slutat röka än? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Kan hypnos fungera för dig? Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar från den här transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Hitta metoden att sluta som kommer vara enklast för dig. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är engagerad i att se den genom. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

För att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning för att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder stalling taktik för att få dig att vänta. Fördubbla röken i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina odds för att framgångsrikt bli en icke- rökare. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något bra för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!

Posten trött på att röka? Råd för att ge upp det föreföll först på Goodecigs.buyecigeliquid.Source link