Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Om du vill sluta röka är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Läs de råd som följer i den här artikeln och lära dig hur du slutar röka en gång för alla.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper finns på rekreationscentra, gemenskapskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan släcka din första så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, överväga att prova hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta med framgång.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en lång process.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Få mycket stöd. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som befinner sig i samma båt kan vara till hjälp.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du slutar röka och behålla cigaretter ut ur bilden för bra. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips du har läst här och sätt dig på en väg att vara fri från nikotin.Source link