Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Alla rökare vet att deras vana är dålig för dem. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Följande råd hjälper dig ut.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en lång process.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

De första dagarna blir det svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.