Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Antalet personer som vill sluta röka växer varje dag. Cigaretter skadar allas hälsa och har en särskild långsiktig inverkan på lungorna hos rökare. Rådgivningen i den här artikeln kan hjälpa dig att slutligen bli av med din missbruk av rökning.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Som du kan se behöver du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Kom ihåg hur viktigt det är att upprätta ett stödsystem och att göra allt för att övervinna denna vice. Använd riktlinjerna från den här artikeln och gör dig stolt!Source link