Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Många tycker att att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Det finns inget sätt som kommer att fungera för en enda person. Du kanske måste undersöka olika sätt att sluta för att hitta de tekniker som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa till att sluta överraskande enkelt.

Att skriva ner det kan ändra din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Det här hjälper till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning som du kan uppleva.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka kan vara väldigt svårt, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

De flesta tidigare rökare var tvungna att prova mer än en gång. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du upplever ett bakslag måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Du kommer att vara motiverad och ha all anledning att sluta omedelbart.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Du kan ha använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om detta är sant kommer du att vara klokt att aktivt söka ett annat uttag.

Om dina viljestyrktankar och du känner en stark önskan att röka, få någon annan in på det direkt. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel-allt. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. När du drar på en mängd olika resurser blir det lättare att uppfylla dina mål och vara motiverad. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.

TIPS! Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i riskzonen för att bli offer för dessa faror varje dag.

Så vill du veta ännu mer om Array? Du hittade lite bra information. Artikeln ovan borde ha besvarat alla dina frågor och mer. Om du fortfarande känner att du har frågor, gör ytterligare forskning om ämnet.Source link