Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Folk som röker är medvetna om att de behöver sluta. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det framgångsrikt.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.Source link