Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Hittills är farorna med rökning välkända, men det har inte nödvändigtvis slutat lättare. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta röka.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med rökning.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla reda på din önskan att röka.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

Support System

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att sluta bra.

TIP! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Det bästa stället att börja när man slutar röka är att bara sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Använd ovanstående förslag för att inte bara skydda din hälsa utan också din familjens hälsa.Source link