Trött på att röka? Råd för att ge upp det


Rökning kan negativt påverka ditt livs kvalitet. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Visste du att sluta kan vända den mesta skadan du har gjort i din kropp? Om du inte är säker på hur du slutar läser du om några tips om hur du gör det lättare.

Supportgrupp

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dålig föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte en enda puff. "Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att det är bara en som kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; avsluta idag.

Avsluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina ansträngningar i många aspekter av ditt liv. Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Börja använda dessa tips direkt.Source link