Trött på att röka? Rådgivning för att ge upp det


Den som försöker sluta röka har ofta det bästa av avsikter, men att följa igenom till framgång utspelar många. Försök läsa dessa tips för att försöka sluta röka tidigare istället för senare. Applicera vad du vet så att du kan sluta röka för gott.

Ta varje dag en i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Överväg att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom användbara insikter i processen.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Klipp tillbaka på rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök för att hjälpa dig att skära tillbaka.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Komma med nya planer för att hantera stress. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Att ha flera planer på plats är perfekt, om en plan inte fungerar.

TIPS! När du arbetar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Tänk på det som en gåva till dig själv i stället för att du slutar som offer. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Detta kommer att hjälpa dig att förstå värdet av att sluta för ditt liv, ur ett kort och långsiktigt perspektiv. Detta kommer att stärka ditt engagemang och hålla dig fokuserad på dina skäl för att sluta.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, för att du nu vet att du inte behöver röka och du kan fortsätta att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.

Posten trött på att röka? Råd för att ge upp det föreföll först på Goodecigs.buyecigeliquid.Source link