Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa användbara tips!


Nikotinberoende är mycket kraftfullt och människor tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om du är en av dem, har den här artikeln några tips som hjälper dig att hitta frihet. Försök med alla tips som ringer sanna med dig.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Sluta röka

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar att leva ett liv utan cigarettrökning. Ge dig själv chansen att sluta röka och få detta smutsiga och dödliga hot ut ur ditt liv. Din ökade hälsa och välbefinnande kan hjälpa dig att sluta röka.Source link