Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Försök inte göra det själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att gå på kallt kalkon.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära till dig. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan också hälsan för de människor som lever med dig.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Du kommer att upptäcka att du blir bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Att vilja sluta är hälften av slaget. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Försök med de råd du just lärt och befria dig från din missbruk av rökning.Source link