Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om detta gäller dig, använd dessa tips för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Välj och använd dem som verkar som de hjälper dig mest.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Var lätt när du slutar röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin , för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka är inte lätt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här är det första steget att sluta.

Hitta support via olika onlinemedier och samhällen. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom, de som går igenom samma sak du är bättre förstår dina kampar.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Besluta inte att sluta "en dag". Gör det idag. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig secondhand rök.

Tänk inte på att sluta som ett offer. Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Du hittar dina motivationer och har all anledning att sluta omedelbart.

Istället för att röka en cigarett får du lite motion. Efter träning frigör kroppen endorfiner. Dessa får dig att må bättre och är en stor distraktion från cigaretter. Dessutom kommer du att förlora ämnesomsättning när du slutar och träning kan påskynda det.

TIPS! Tala med en läkare om du behöver hjälp vid försök att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Ge dig själv en möjlighet att sluta med denna vana. Du kommer snart att hitta dagliga fördelar för att ändra dina ohälsosamma vanor.Source link