Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Din familj vill inte att du ska ge upp cigaretter. Din läkare uppmanar dig att sluta också. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig en rabatt om du slutar. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtan efter det korta beloppet av tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen bör du fortsätta att försöka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sätt du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, och du kommer behöva stöd för att lyckas.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, kan du unna dig en film. När du går en hel månad, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer trangen att röka.

Sluta röka

Tips! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta just nu. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och börja inte igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt och ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och någon annan typ av ytbeläggningar. På så sätt, och frånvaron av lukt av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågade ditt liv när du kommer in i ditt hem.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Denna motivation kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Håll dig borta från platser eller symptom som du normalt röker.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem som omger dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du vill dra.

I stället för att betraktas som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link