Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Att behöva uppfylla behovet av att röka kan ibland vara besvärlig. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Vila är viktigt när du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar . Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, hitta hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång, och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för fort.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Var motiverad med påminnelser. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

Be om support online via grupper eller forum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, emotionellt och annars.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att sluta röka och lära dig mer om att sluta.Source link