Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Rökning minskar livskvaliteten för dem som är beroende av den. Det påverkar inte bara hur du luktar och känner, det påverkar också ditt utseende och kläder. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Det är möjligt att ångra alla skador som orsakas av rökning genom att helt enkelt sluta. Om du inte vet hur du kan sluta läser du den här artikeln för att få tips om hur du gör det enklare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragandet och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Sluta röka

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. När du använder dessa läkemedel ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Din primäravårdare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

TIPS! Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringer ett telefonsamtal, måste du byta ut något annat på plats.

Avbryter det enkelt? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj ett tips idag.Source link