Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Flertalet rökare är väl medvetna om de därmed sammanhängande riskerna, men ignorerar dem tydligt. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för att få hjälp med att komma till rätta med din missbruk.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta öka risken att du faktiskt slutar . Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver vara kunna sluta röka Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotin patchar som hjälper till att ersätta nikotin du får från cigaretter. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker själv. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Att använda den fasta informationen i den här artikeln får dig på väg att vara rökfri.Source link