Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Många vill sluta, men få lyckas faktiskt. Så läs dessa tips för att se hur man startar processen att sluta röka. Ta vad du lär dig och använd det för att du äntligen ska släppa vanan för gott.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Nikotinutbyteterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotin ersättningsterapi till hjälp vid din avslutande. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Det första steget i något program för att sluta röka gör att du är skyldig att se den genom. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link