Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och påverkan som kan göra att du vill fortsätta röka. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare för några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär medan du minskar mängden nikotin i kroppen. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Ett litet steg mot att sluta kunde vara att byta cigarettmärken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Möjligheten att lyckas i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag luktar bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Detta kan dämpa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

Sluta röka

Efter det du har lärt dig, borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Berätta för andra om de steg du tar för att sluta röka, så att de också kan dra nytta av dem.Source link