Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Den beprövade rådgivningen i följande artikel kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Sluta röka

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott .

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller kör, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Till exempel, när du gör din första rökfria veckan, behandla dig själv med en film. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Kvaliteten kommer att göra dig och dina nära och kära.

TIPS! Sluta röka dagligen. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig på rätt ställe för att sluta röka. Prova en fördröjning på en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett helt och hållet för att minska rökning.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara den absolut svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

TIPS! Gör en undersökning av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan segra i ett framtida försök.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att använda. Det finns många rökavbrott. Fråga din läkare om en rekommendation som hjälper dig att sluta.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av regelbunden bas kan också minimera viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under obehag av uttag.

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Skapa en mantra centrerad kring dina stora motivationer för att sluta röka. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta kommer att bidra till att skapa positiva budskap i din motivation för att sluta när cravings är starka.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera din plan att sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en rökningstoppgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

TIPS! En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Få lite stöd från dina nära och kära.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte att dieten och försök att sluta röka samtidigt. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Att sluta kan verkligen fungera, men. Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Det är också viktigt att ha information och råd som är tillgängliga för att hjälpa dig genom processen. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.

Det kan vara svårt att lära sig om Array. Se till att du förstår alla nödvändiga fakta innan du gör något annat. Använd alla tips, råd och knep här för att göra dina erfarenheter bättre.Source link