Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Använda följande tips, och du kan upptäcka att sluta är mycket enklare än du förstod.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Replacement Therapy

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Eliminera alla rökpåminnelser från ditt liv, och det kan hjälpa dig att stanna lättare. Bli av med tändare och askkoppar. För att bli av med rök lukt i ditt hem, städa ditt hus och tvätta dina kläder. Med dessa steg kan du minska dina uppmaningar att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Sluta röka

TIPS! Prata med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.