Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Älskade Ones

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Avsluta också hindra dem runt dig från inhaling secondhand smoke, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Medan de utgivna endorfinerna inte ger jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

Eliminera saker, lukt eller beteenden som utlöser minnen av rökning. Kasta bort alla tändare, askkoppar och andra rökvaror i ditt hus. Sätt dina kläder i tvättmaskinen och rengör ditt hus noggrant för att bli av med lukten. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Gör upp en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa orsakerna du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta hjälper dig att ta bort ditt fokus från att röka, och istället kan du fokusera på andra viktiga saker för dig.

TIPS! Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Få familj och vänner att hjälpa när du begår dig att stanna. Berätta för alla nära dig att du försöker sluta röka. Du kan bli förvånad över hur mycket uppmuntran och stöd du får, och hur fördelaktigt det kan vara. En stödgrupp kan också vara till nytta för ditt självkänsla och motivation.

Djup andning kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kommer att föra syre i kroppen, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Dessa andningstekniker är lätta att lära sig, och du kan göra dem var som helst.

Nikotinersättningsterapi kan bara hjälpa dig när du tar din resa mot att sluta röka. Dessa produkter, som fläckar och tandkött med nikotin, kan hjälpa till med uttag när du slutar. Gradvis eliminering av nikotin från din behandling kommer att fungera som det bästa sättet att sluta röka.

TIPS! Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. En läkare kan känna till metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.