Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Trots de uppenbara och väl dokumenterade farorna med cigarettrökning fortsätter miljontals fortfarande att göra det. Ändå är det mycket lättare sagt än gjort och alla de människor som vill sluta sluta hålla sig i vanan. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för gott.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Ta varje dag en i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Det är syftet att göra en personlig lista.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begäret. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Försök aldrig att sluta röka själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Behandla dig själv

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.