Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökvanor och sluta för gott.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Vägen till stopp är bara en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Lämna denna information om hur du slutar röka till andra som också vill bryta denna vana. Beväpnad med denna typ av kunskap kan vem som helst få en hälsosammare framtid.Source link