Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som de som skrivs i den här artikeln. Följ dessa strategier, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du föreställde dig.

Att skriva ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är väldigt beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller terapi kan vara till hjälp. Det ökar din sannolikhet att sluta.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig att slutföra något annat arbete innan du kan få en cigarett.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan bara vara det tryck som du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill prova nikotiners ersättningsterapi. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det här är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan ge dig själv motivation genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka i början.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Hålla människor runt om dig som bygger ett supportsystem är det bästa sättet att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka mål.

Tips! När du har en rökning, försök fördröjning taktik. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka bara hälften av en cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas det första försöket att sluta. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig under din resa.

Tips! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Planera framöver hur man hanterar stressiga tider. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Håll en back-up plan praktisk om du inte arbetar.

Secondhand Smoke

Tips! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från att röka.

Först är det lätt att bli överväldigad av all information där ute på Array. Du kan hitta massor av material, men att ta din tid är smart. Genom att tillämpa allt du kan från den här artikeln kommer din upplevelse att bli en bra.Source link