Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Rökning kan verkligen störa ditt vardag. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. Om du verkligen är engagerad i att sluta använda din tobaksvanor, läs vidare. Nedanstående artikel ger massor av metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om även efter förseningen har du fortfarande en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosam.

De första dagarna kommer att vara det svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. När de fysiska begären har gått, kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära som traumatiska som fysiska begär.

TIPS! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Att sluta kan minska risken för att du buktar för försvagande eller dödlig sjukdom. Ju snabbare du slutar röka, desto snabbare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Om du inte lyckas med ditt första avsluta försök, bli inte nedtonad. Det är normalt för många ansträngningar att misslyckas, oavsett hur organiserad. Allt du behöver göra är att identifiera den del där din plan slutade fungera, lappa det här "hålet" och försök igen. Du kan hitta framgång i samma situation nästa gång.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Försök att förstå hur mycket bättre ditt liv kommer att vara, i så många olika dimensioner, utan cigaretter. Dessa tankar kan se till att du blir motiverad och påminna dig om dina skäl att sluta.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna sig som en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Att känna sig redo att sluta röka är hälften av slaget. Rådgivning i ovanstående artikel bör ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.