Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutade röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Kom ihåg dessa tips och använd dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kallt kalkon.

När du känner en cigaretts önskan ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Sluta röka

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen med att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja med.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som kommer att hjälpa du längs Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Försök inte göra det själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Du är redan medveten om många fördelar du får om du slutar röka. Men även dessa fördelar kanske inte är tillräckliga motivation att sluta röka, och detta är fokus för denna guide. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.Source link