Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökaren som vill sluta.

Sluta röka ett steg åt gången. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbar tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Engagemang är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att du aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Han kan också ordinera mediciner för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Tips! Du kan gå med i ett gym eller starta en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen . Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Support System

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Gör ett försök att minska rökning. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Det viktigaste du bör göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna strategi kan verka hård. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begär blir dåliga.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Använd rådet i den här artikeln och bli av med rökningens vana.Source link