Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Den som älskar dig skulle vara glatt om du bestämde dig för att sluta röka. Det är också något som din läkare rekommenderar. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Finns det något som borde stoppa dig? Det är dags att spänna ner och göra det, så läs vidare för tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Älskade Ones

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.Source link