Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Om du vill vara framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Om du kan sluta röka, är de fördelar du får många. Att välja ett par av dessa fördelar som motiverande faktorer bör räcka för att hålla dig i gång när saker blir tuffa. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja din strävan att sluta röka.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte på framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. När du behåller senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar, kommer du mindre sannolikt att välja vanan tillbaka. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.Source link