Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Rökning har betydande hälsorisker, och det är inte bara skadligt för dig, utan också för människorna nära dig. Det orsakar alla typer av cancer, andningssvårigheter, hjärt- och artärkomplikationer, och försämrar i grunden alla celler i kroppen, liksom att erodera din livskvalitet och kosta dig en liten förmögenhet. Folket runt dig kommer också att möta hälsoeffekter från inandning av begagnad rök. Det är därför viktigt att du slutar röka. Denna artikel kommer att visa dig några användbara råd som hjälper dig att sluta röka.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Varje person uppnår sina mål olika. Du måste göra vad som fungerar för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du är fast besluten att sluta på kort sikt, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Det första steget i ett program för att sluta röka gör att du är skyldig att se den genom. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du går längs vägen. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är i en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Rökning är en vana som dödar. Det finns flera hälsoproblem i samband med att röka som hjärtinfarkt, cancer, hjärtsjukdom och emfysem. Begagnad rök är också mycket farlig och kan skada dina nära och kära. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link