Undvik att röka med dessa effektiva och enkla tips


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Genom att använda dessa idéer kan du lyckas.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Tips! När du slutar röka är det dags att -dag evenemang. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Gör en lista för dig själv.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka rökning , berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar som du nå vissa milstolpar. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Att ha ditt kaffe på jobbet eller att undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukade vara associerade med rökning.

TIPS! Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link