Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto enklare är det. De tips som följer kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar, kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket ger dem lättare.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Att skapa din egen lista gör just det.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress och att få en hälsosammare inställning. Om du inte övar regelbundet, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du startar igen, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lär dig längs vägen.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller till och med ha på sig armband som påminner dig om dina avsikter.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att behålla din kroppsviktökning. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kan ge dig på rätt spår och gör sluta tycka omedelbart viktigt.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Älskade Ones

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Ditt åtagande att avsluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Informera dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Många som slutar röka utan att använda en stoppmetod har förlitat sig på att förnya sina mentala utsikter. Om du tittar på att röka när du tar det dag för dag, hittar du det mycket lättare att hantera.

Det kan vara väldigt känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att ge dem.

Tips! Var positiv och motiverad för att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter.

Berätta för alla dina vänner och nära bekanta att du planerar att sluta röka. Om många människor är medvetna om att du slutar, då kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika folket eller förlora sina förväntningar. Denna tanke kan hjälpa dig att hålla dig borta från att röka cigaretter när du börjar få det som krävs för att tända en cigarett.

Från att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten att sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link