Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Om du är intresserad av att skära den här ohälsosamma vanan från ditt liv, fortsätt läsa. Sedan kan du använda dem dagligen och sluta en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig att slutföra ett annat arbete innan du kan få en cigarett.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla gör saker på egen väg. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det här uppnås när du skapar din egen lista.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett medel för att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg för att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväga att hjälpa processen med försöker byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptom och få dig genom de värsta tiderna.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi att hjälpa till i ditt slut. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter begär.

Efter att ha läst ovanstående artikel borde du känna dig optimistisk om hur du kan sluta röka för att leva friskare i många år framöver. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link