Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Det kan vara en utmaning att sluta röka, oavsett hur mycket viljestyrka du har. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. Läs vidare för lite råd om hur du avlägsnar känslomässigt från att röka så att du permanent kan sluta.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

När du försöker sluta röka, överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista hjälper dig göra det här.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att lyckas sluta för gott.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Undvik att trigga du associerar med att röka när du försöker sluta. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Sluta röka

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Om du gör det hjälper du att maximera sannolikheten för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Tänk alltid på din motivation. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Oavsett vilken metod du väljer, kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

TIPS! Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Som du förstår, behöver stoppa röka inte vara en mardröm. Genom att använda råd från denna artikel och hålla sig fokuserad, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kommer att bli förvånad över vad du ska uppnå, och hur stark du är.Source link